nature food

Volume 1 Issue 5, May 2020

 

 

Anthocyanin accumulation in ‘rainbow rice’, created through conventional breeding, confers a purple hue in the leaves and grains. In this issue, Steinwand and Ronald describe how genomic analyses and new plant breeding technologies can be leveraged to generate the next generation of food crops with enhanced agronomic and nutritional traits, and Herrero and colleagues assess the readiness of disruptive technologies in the transition to a more sustainable food system.

 

https://www.nature.com/natfood/volumes/1/issues/5

  ติดต่อสอบถาม ข้อมูลเพิ่มเติม  034 355 192


เว็บไซต์นี้ใช้คุกกี้ เราใช้คุกกี้เพื่อ นำเสนอคอนเทนต์และได้รับการใช้งานเว็บไซต์ทีดี บนบริการข้อมูลข่าวสาร
ยินดีตอนรับ ศูนย์วิทยาศาสตร์ข้าวและหน่วยปฏิบัติการค้นหาและใช้ประโยชน์ยีนข้าว

ศูนย์วิทยาศาสตร์ข้าวและหน่วยปฏิบัติการค้นหาและใช้ประโยชน์ยีนข้าว
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ วิทยาเขตกำแพงแสน เลขที่ 1 หมู่ 6 ต.กำแพงแสน
อ.กำแพงแสน จ.นครปฐม 7 3 1 4 0
©2019 Rice Science Center & Rice Gene Discovery

Mobile Menu

Free Joomla! templates by AgeThemes