The Rockefeller Foundation, Asia Regional Office
is pleased to invite you to join our virtual session

How Our Partners' Work
Is Creating Impact
April 22, 2021 | 10.30 a.m. - 12.00 p.m. ICT

Trust you are all doing well! We last met with some of you in August 2020 and based on the extremely positive feedback we received we are hosting another virtual session.  During this session, our partners will talk about the positive impacts their work is creating in Asia and Thailand from their projects.  Please see the attached agenda.  The session will be conducted in English.  We are looking forward to welcoming you again. Please join our session by registering the attendance below!

Registration

Bio of Speakers